Tele2 Uitwisseling koeling

Tele2 Nederland B.V. werd opgericht in 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste communicatiebedrijven van Nederland. Als communicatie service provider bedient Tele2 zowel de consumenten-, de (groot)zakelijke als de wholesale markt met een compleet pakket van communicatiediensten. Het portfolio bestaat uit vaste en mobiele spraak-, data-, internet- tv- en ICT-diensten die geleverd worden via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. 

Tele2 heeft, ten behoeve van het eigen landelijke transmissienetwerk, diverse locaties, alwaar de verbindingen samenkomen en versterkt worden. Deze locaties worden in de telecommunicatie-branche ‘Points Of Presence’ oftewel POP’s genoemd. Ten behoeve van het koelen van de POP’s zijn er op deze Locaties diverse koelsystemen aanwezig.

T&S klimaattechniek heeft de opdracht deze koelsystemen te vervangen waarbij de uitdaging ligt in het werken in een "live" omgeving. We doen dit in samenwerking met Schneider Electric.

We zijn begonnen in 2016 met de werkelijke uitvoering en verwachten dit in de loop van 2018 af te kunnen ronden.