Computerruimte koeling


T&S Klimaattechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, adviseren en bouwen van systemen voor klimaatbeheersing op kantoor en de koeling van computerruimtes. Onderdeel daarvan is het aanleggen van een nieuwe computervloer.

Wij zijn een merkonafhankelijke installateur die de wens en noodzaak van de opdrachtgever als leidraad neemt voor keuze van de airconditioningapparatuur. Zo weet T&S Klimaattechniek altijd de beste oplossing te vinden voor haar opdrachtgevers.

  • Ontwerpen, bouwen en inrichtingen van computerruimte koeling
  • Mogelijkheid tot afsluiten onderhouds- en servicecontract T&S Klimaattechniek
  • Altijd de meest energiezuinige computerruimtekoeling

Het belang van computer koeling

De serverdichtheid binnen organisaties neemt toe. Deze ontwikkeling leidt ertoe dat uw computers een grotere behoefte hebben aan koeling. Zo’n 10% van het technologiebudget van bedrijven gaat op aan energie en een groot deel hiervan betreft serverruimte koeling. Een goed functionerende koeling in het datacenter is een voorwaarde om de continuïteit van IT-processen binnen bedrijven te kunnen waarborgen.

Niet alleen high-end datacenters, maar ook organisaties met een kleine capaciteit moeten zich verdiepen in datacenterkoeling. Vaak zijn hier hoge investeringskosten mee gemoeid. Ook moet een datacenter up-to-date blijven; door de snelle ontwikkelingen zijn toepassingen al snel verouderd.

Experts in het koelen van computerruimtes

Al meer dan 25 jaar levert T&S Klimaattechniek maatwerkoplossingen voor het koelen van computerruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in:

Contact met T&S Klimaattechniek

T&S biedt optimale oplossingen voor de koeling van uw computer of computerruimte. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Bel direct: 0348 422 952 Vraag adviesgesprek aan