Close controle systemen


Koeling in kleine computerruimte

Bij kleinere computerruimten zoals met name bij het midden en kleinbedrijf wordt er nog steeds met regelmaat gekozen voor split airconditioners. Uiteraard zijn er in sommige gevallen geen andere mogelijkheden, maar T&S Klimaattechniek pleit er toch voor om daar waar mogelijke close controle systemen en zogeheten inrow systemen toe te passen.

Closecontrole units

Het behoudt van uw duur betaalde computer apparatuur en de beschikbaarheid van de computers is uitermate belangrijk voor het bedrijfsproces. Kosten die ontstaan door verkeerde koelinstallatie zullen vaak veel groter zijn dan de besparing die bij de aanschaf zijn verkregen. T&S klimaattechniek kan u precies voorlichten over de voor en nadelen van goedkopere comfortsystemen en computerruimte airconditioners. Boven en onderuitblazende computerruimte airconditioners worden ook wel close controle systemen. Voor elke toepassing, groot en klein heeft T&S klimaattechniek een oplossing. Alle systemen zijn customemade op te bouwen, van  alleen koelen tot compleet met relatieve vochtigheids regeling.

Dry cooler

Binnen opgestelde computerroom airconditioners (CRAC's) met een water warmtewisselaar. Hierbij wordt er alleen gekoeld met water. Combinaties van water en direct expansie is leverbaar als de zg. watergekoelde systemen. Ook kunnen de systemen worden voorzien van energiebesparende freecooling systemen. Vraag T&S klimaattechniek naar de mogelijkheden. T&S klimaattechniek verzorgt voor u het complete ontwerp tot en met installatie en totale oplevering

In-row dx koelsysteem

In Row koelsystemen met R410A koudemiddel. Deze systemen kunnen een rack koelen met een koelcapaciteit van maximaal 20 kW. De binnenopgestelde verdamper is 300 mm breed en wordt tussen de racks geplaatst. T&S klimaattechniek verzorgt de selectie en complete installatie. Kijk voor meer bij high density systemen.

Close controle systemen