Serverruimte koeling


De juiste serverruimte koeling  zorgt voor een constante acceptabele temperatuur en beschermt u tegen downtime van uw netwerk. T&S Klimaattechniek voorziet in efficiënte koelingsystemen voor elke serverruimte.

Onze koelsystemen kunnen worden onderscheiden in:

  • In de ruimte koelen – koude lucht in de gehele ruimte – lucht via roostertegels
  • Nabij het rack koelen – koude lucht alleen in compartiment voor de racks
  • In het rack koelen – koude lucht circuleert alleen binnen in het rack luchtgekoelde systemen
  • Watergekoelde systemen met vrije koeling mogelijkheid

Vraag naar de mogelijkheden van de diverse serverruimte koeling voor uw bedrijf via het contactformulier of bel 0348 42 29 52.

Koelsystemen op maat

Iedere serverruimte is met een systeem te koelen, maar niet ieder systeem is geschikt voor elke ruimte. Voor het beste resultaat moet een passend systeem worden ontworpen met inachtneming van de eigenschappen van de te koelen ruimte. T&S Klimaattechniek bespreekt graag met u de mogelijkheden op het gebied van efficiëntie, bedrijfszekerheid en zuinigheid en biedt maatoplossingen: van advies tot ontwerp en van montage tot onderhoud.

Betrouwbare en kostenbesparende koelsystemen

De koelsystemen die  T&S Klimaattechniek voor u ontwerpt en installeert  voldoen aan alle eisen en wetten omtrent koeltechniek en klimaatbeheersing. Wij streven in onze werkzaamheden bovendien een minimale belasting van het milieu na. Omdat wij kiezen voor energiezuinige oplossingen, zijn wij in staat kostenbesparende koelsystemen te realiseren voor uw serverruimte.

Voorbeelden van serverruimte koeling door T&S Klimaattechniek

De grote kracht van T&S Klimaattechniek is dat we niet merkgebonden zijn. We dragen voor elke situatie de beste oplossing aan. Zo ook in de onderstaande voorbeelden van serverruimte koelsystemen.

  • Koeling op rack niveau gekoeld met een watergekoelde warmtewisselaar eventueel met vrije koeling (combinatie met dry cooler of free cooling chillers)
  • Koeling op rack niveau gekoeld door middel van een verdamper (verdampen van freon)
  • Koelen van de ruimte door koude lucht onder de systeemvloer in de ruimte te blazen. Systeem kan door verschillende koelmediums worden voorzien.
  • Koelen van de ruimte door middel van verse buitenlucht. Buitenlucht wordt behandeld door een daarvoor geschikte luchtbehandelingskast met de juiste regeling.

Vraag naar de mogelijkheden

Inmiddels draaien vele serverruimtes in Nederland en daarbuiten op de koelsystemen van T&S Klimaattechniek. Neem gerust contact op met onze specialisten, wij informeren u graag over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

U kunt ons bereiken door te bellen met 0348 42 29 52 of door middel van ons contactformulier.