Klimaatbeheersing kantoor


Met een goed klimaatbeheersingssysteem creëert u een prettig en constant binnenklimaat op uw kantoor. T&S Klimaattechniek is een gecertificeerd bedrijf dat alle facetten van klimaatbeheersing beheerst. Van airconditioning tot verwarming. Van ventilatiesystemen tot vochtigheidsregeling.

Een optimale klimaatbeheersing kan onder meer worden gerealiseerd door:

  • Airconditioning
  • Ventilatie
  • Verwarming

Vraag naar de mogelijkheden van klimaatbeheersing via het contactformulier of bel 0348 42 29 52.

Klimaatsystemen op maat

T&S Klimaattechniek kan voor elke ruimte het klimaatsysteem optimaliseren. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur om een ideaal binnenklimaat te realiseren en leveren maatwerk van hoogstaande kwaliteit. Onze specialisten helpen u graag met het selecteren van de meest geschikte oplossingen voor uw kantoorruimte. Ook voor complete kantoorgebouwen kunnen wij klimaatbeheersingssystemen verzorgen.

Single split-systemen

Een prima oplossing voor klimaatbeheersing in een kantoor, dan wel woning, is een zogenaamd single split-systeem. Een dergelijk systeem bestaat uit een binnendeel dat door middel van leidingwerk wordt verbonden met een buitendeel. Het binnendeel verkoelt bijvoorbeeld de ruimte en het buitendeel voert de warmte af. Of het buitendeel trekt warmte aan en het binnendeel geeft de warmte af. U kunt er zelfs voor kiezen om een split-systeem in een designuitvoering te laten installeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Energiezuinige en veilige klimaatbeheersing

T&S Klimaattechniek is een gecertificeerd bedrijf dat onder meer lid is van De Nederlandse vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL, website). Wij voldoen aan de laatste en belangrijkste eisen op het gebied van veiligheid, wetgeving en milieu. Bij het leveren van klimaatbeheersingsinstallaties streven wij altijd naar oplossingen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Maak een afspraak

Om een betere indruk te krijgen van de verschillende klimaatsystemen kunnen we op verzoek een afspraak maken. Ook voorzien we u graag van uitleg over de werking en de verschillende mogelijkheden op het gebied van  energiebesparende mogelijkheden en klimaattechniek.

Om direct een afspraak te maken belt u met 0348 42 29 52. U kunt ook een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen.

Klimaatbeheersing kantoor