Airconditioning als onderdeel van de klimaatinstallatie.


In een aangenaam werk-en leefklimaat voelen zowel de medewerkers als bewoners en klanten zich prettiger. Dat heeft een positieve invloed op de prestaties van medewerkers en helpt klachten voorkomen. Factoren als licht-en luchtkwaliteit en de temperatuur zijn allemaal beinvloedbaar. Het juiste evenwicht vinden tussen deze elementen binnen het gestelde budget heeft T&S klimaattechniek tot een kunst verheven.

Door de jaren van ervaring heeft T&S klimaattechniek zich genesteld in de top van de klimaattechnische installatiebedrijven. Dat blijkt uit de steeds maar groeiende klantenkring. Voor een gefundeerd en opmaat gemaakt advies en ontwerp bent u bij T&S klimaattechniek aan het juiste adres.

In de utiliteitbouw komen we veel verschillende soorten ruimtes tegen. Ieder gebouw/ruimte heeft zo zijn eigen specifieke eisen op het gebied van klimaatcontrole. T&S Klimaattechniek heeft in het verleden veel verschillende installaties gemaakt, specifiek gebaseerd op deze ruimtelijke eisen. Een behaaglijke temperatuur door te koelen en/of te verwarmen en voldoende te ventileren zijn de speerpunten van het ontwerpen van een perfect binnenklimaat voor elke toepassing.


Uit een scala van mogelijkheden vindt T&S Klimaattechniek altijd de juiste oplossing voor klimaatcontrole. Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan. De systemen die wij inzetten voor klimaatcontrole zijn uitermate geschikt voor renovatie. Zonder al te veel breek- en sloopwerk kunnen de dunne koelleidingen eenvoudig geïnstalleerd worden. De meest uitgebreide VRF-systemen kunnen gelijktijdig koelen en verwarmen door warmte(energie) uitwisseling. Hierdoor ontstaat er een zeer energiezuinig klimaatsysteem, waardoor deze vaak in aanmerking komt voor een subsidieregeling.
Referenties van dit soort- en andere aircosystemen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Koeling is onderdeel van onze luchtbehandeling diensten.

Koeling