Konijnenburg Wielen:

Expert in industriële wielen waaronder zwenkwielen, polyurethaan wielen en vulkollan.

 

Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij

De Rietdekkerij is een vakkundig rietdekkersbedrijf dat inmiddels een jarenlange ervaring heeft opgebouwd in het plaatsen van rieten daken. Op hun website is meer informatie te vinden over de kosten, de voordelen en het onderhoud van een rieten dak.

 

Coatingvloer & Company BV

Coatingvloer & Company is gespecialiseerd in de aanleg van een gietvloer, epoxyvloer en vloercoating voor woning en bedrijf.

 

Romex Restate

Wilt u genieten van een heerlijke zomervakantie of wintersportvakantie? Bij Romex Restate vindt u een groot aanbod appartementen in Tirol

 

Plexishop

Plexiglas en polycarbonaat voor allerlei doeleinden: Plexishop heeft het allemaal. Plexiglas platen worden gratis op maat gezaagd.

 

Spanhak Dakwerken Lelystad

Spanhak dakdekker Lelystad is een dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in alle soorten daken. Ook voor dakterrassen, dakisolatie en dakramen kunt u hier terecht. Op de website vindt u meer informatie over alle (dak)werkzaamheden.

 

Ton Scholten

Op www.tonscholten.nl kunt u terecht voor tegels en sanitair. In hun ruime showroom kunt u voldoende inspiratie op doen voor een (nieuwe) badkamer.

 

 

Timmerbedrijf Boxma

 

Timmerbedrijf Boxma is met ruim 30 jaar ervaring een vertrouwd adres voor timmerwerkzaamheden in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en de hele regio Noord-Holland. Lees op de website wat Boxma voor u kan betekenen voor uw verbouwing, onderhoud, interieur en  ander timmerwerk.

www.timmerbedrijfboxma.nl

Amsterdamsesnelservice.nl

Amsterdamse snelservice  is een loodgieter in Amsterdam en kunt u 24/7 bereiken. Bij spoed zijn de loodgieters binnen 2 uur ter plaatse en rekent €45,- per uur. Vooraf krijgt u altijd een prijsopgave

Radiator kopen

Radiatorkopen.nl levert verschillende soorten radiatoren. Ook verkopen ze radiator aansluit materiaal en cv-ketels.

Verlichtingpaleis.nl

In de webshop van verlichtingpaleis.nl vind u allerhande soorten verlichting/lampen tegen de laagste prijs.

Polarheat.nl

Op Polarheat.nl kunt u terecht voor Welltherm infraroodpanelen daarnaast verkopen we ook infraroodpanelen van andere merken zoals Ecaros en Römer in ons assortiment hebben we ook terrasverwarmers van Tansun

Rijschool Start-Line

Rijschool Start-Line in Den Haag begin morgen al met rijles voor rijbewijs B!

Klimaatbeheersing op kantoor

Klimaatbeheersing op kantoor is erg belangrijk. Niet alleen om je personeel tevreden te kunnen stellen, maar ook voor je apparatuur. Zeker als je gebruik maakt van een ERP systeem (Wat is ERP?) kan goede klimaatbeheersing van groot belang zijn.