Konijnenburg Wielen:

Expert in industriële wielen waaronder zwenkwielen, polyurethaan wielen en vulkollan.

 

Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij

De Rietdekkerij is een vakkundig rietdekkersbedrijf dat inmiddels een jarenlange ervaring heeft opgebouwd in het plaatsen van rieten daken. Op hun website is meer informatie te vinden over de kosten, de voordelen en het onderhoud van een rieten dak.

 

Coatingvloer & Company BV

Coatingvloer & Company is gespecialiseerd in de aanleg van een gietvloer, epoxyvloer en vloercoating voor woning en bedrijf.

 

Romex Restate

Wilt u genieten van een heerlijke zomervakantie of wintersportvakantie? Bij Romex Restate vindt u een groot aanbod appartementen in Tirol

 

De Koning Akoestiek

Geluidsabsorberende plafondsystemen van hoogwaardige kwaliteit, verwerkt door De Koning Akoestiek. Meer informatie op http://www.dekoningakoestiek.nl/

 

Fietsonline

Bent u op zoek naar een kinderfiets? Ga dan naar Fietsonline: alle kinderfietsen eenvoudig online te bestellen. 

 

Spanhak Dakwerken Lelystad

Spanhak dakdekker Lelystad is een dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in alle soorten daken. Ook voor dakterrassen, dakisolatie en dakramen kunt u hier terecht. Op de website vindt u meer informatie over alle (dak)werkzaamheden.

 

Ton Scholten

Op www.tonscholten.nl kunt u terecht voor tegels en sanitair. In hun ruime showroom kunt u voldoende inspiratie op doen voor een (nieuwe) badkamer.

 

Van der Aart

Schoonmaakbedrijf Van der Aart is een betrouwbare en ervaren speler op het gebied van schoonmaak. Uw wensen en behoeften zullen meegenomen worden in het schoonmaakpakket. Zo krijgt u een schoonmaakpakket op maat. Kijk voor meer informatie op: www.van-der-aart.nl/schoonmaakbedrijf-hilversum

 

Timmerbedrijf Boxma

Timmerbedrijf Boxma is met ruim 30 jaar ervaring een vertrouwd adres voor timmerwerkzaamheden in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en de hele regio Noord-Holland. Lees op de website wat Boxma voor u kan betekenen voor uw verbouwing, onderhoud, interieur en  ander timmerwerk.

www.timmerbedrijfboxma.nl