Konijnenburg Wielen:

Expert in industriële wielen waaronder zwenkwielen, polyurethaan wielen en vulkollan.

 

Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij

De Rietdekkerij is een vakkundig rietdekkersbedrijf dat inmiddels een jarenlange ervaring heeft opgebouwd in het plaatsen van rieten daken. Op hun website is meer informatie te vinden over de kosten, de voordelen en het onderhoud van een rieten dak.

 

Coatingvloer & Company BV

Coatingvloer & Company is gespecialiseerd in de aanleg van een gietvloer, epoxyvloer en vloercoating voor woning en bedrijf.

 

Romex Restate

Wilt u genieten van een heerlijke zomervakantie of wintersportvakantie? Bij Romex Restate vindt u een groot aanbod appartementen in Tirol

 

Plexishop

Plexiglas en polycarbonaat voor allerlei doeleinden: Plexishop heeft het allemaal. Plexiglas platen worden gratis op maat gezaagd.

Fietsonline

Bent u op zoek naar een kinderfiets? Ga dan naar Fietsonline: alle kinderfietsen eenvoudig online te bestellen. 

 

Spanhak Dakwerken Lelystad

Spanhak dakdekker Lelystad is een dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in alle soorten daken. Ook voor dakterrassen, dakisolatie en dakramen kunt u hier terecht. Op de website vindt u meer informatie over alle (dak)werkzaamheden.

 

Ton Scholten

Op www.tonscholten.nl kunt u terecht voor tegels en sanitair. In hun ruime showroom kunt u voldoende inspiratie op doen voor een (nieuwe) badkamer.

 

Timmerbedrijf Boxma

Timmerbedrijf Boxma is met ruim 30 jaar ervaring een vertrouwd adres voor timmerwerkzaamheden in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en de hele regio Noord-Holland. Lees op de website wat Boxma voor u kan betekenen voor uw verbouwing, onderhoud, interieur en  ander timmerwerk.

www.timmerbedrijfboxma.nl

Polarheat - Infrarood verwarming

Polarheat is een specialist in infrarood verwarming oftewel verwarmen zonder gas. Ze leveren en installeren infrarood panelen van bekende merken als Welltherm, Ecaros, LT en Römer.

 

Top & Top schoonmaakbedrijf

Top & Top schoonmaakbedrijf levert schoonmaakdiensten in Lelystad, Almere, Harderwijk en omstreken.  Schoonmaakbedrijf Top & Top levert meerdere schoonmaakdiensten zoals; glasbewassing, gevelreiniging en vloerreiniging. 

Radiator kopen

Radiatorkopen.nl levert verschillende soorten radiatoren. Ook verkopen ze radiator aansluit materiaal en cv-ketels.

Verlichtingpaleis.nl

In de webshop van verlichtingpaleis.nl vind u allerhande soorten verlichting/lampen tegen de laagste prijs.