DencoHappel


We werken intensief samen met DencoHappel Nederland: het bedrijf is al ruim 100 jaar dé specialist in luchtbehandeling en filtertechniek. DencoHappel levert duurzame en energie-efficiënte producten op het gebied van filtertechniek en luchtbehandeling, waaronder luchtbehandelingskasten, luchtfilters en luchtverhitters. Het bedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Onze samenwerking met DencoHappel

DencoHappel levert luchtbehandelingskasten voor datacenterkoeling en is specialist in oplossingen voor monitoring en controle van luchtkwaliteit in datacenters. Vooral op het gebied van centrale- en decentrale luchtbehandelingsoplossingen werken we samen met DencoHappel.

Adiabatische koeling van datacenters

We werken onder andere met DencoHappel samen op het gebied van adiabatische koeling van datacenters. Bekijk in deze video hoe adiabatische koeling werkt of bekijk onze pagina over datacenterkoeling voor meer informatie.

Bedrijfsprofiel DencoHappel

DencoHappel is wereldwijd actief en heeft fabrieken in China, India, Tsjechië, Engeland, Turkije en Duitsland. Het hoofdkantoor van DencoHappel is gevestigd in Herne, Duitsland.

Werknemers DencoHappel wereldwijd: 1.700 werknemers
Werknemers DencoHappel Nederland: 35 werknemers
Jaarlijkse omzet wereldwijd: 300 miljoen euro
Actief in: 50 landen

Geschiedenis van DencoHappel

In het afgelopen jaar is DencoHappel gefuseerd met Fläkt Woods en is er een samenwerking met VacomAir. Daardoor is er een naamsverandering geweest, de overkoepelende organisatie heet nu FlaktGroup Netherlands B.V.

De oorsprong van het bedrijf gaat bijna tot 100 jaar terug. In 1920 richtte Otto Happel het hebdrijf Happel op. Happel is begonnen met textielfilters om van de koellucht van de elektrische machines te filteren. In 1922 kwamen ze met een revolutie op het gebied van koelcirculatiesystemen, sindsdien is het bedrijf gestaagd gegroeid en na de overname van Denco in 2006 is het DencoHappel geworden. Het bedrijf is tegenwoordig specialist in luchtbehandeling en koeling van datacenters.

Neem contact op

Wilt u weten wat DencoHappel en T&S Klimaattechniek voor u kunnen betekenen? Neem contact op:

 

Bel direct: 0348 422 952 Vraag adviesgesprek aan