Minkels: geïntegreerde datacenteroplossingen


Op het gebied van datacenter infrastructuur werken we samen met Minkels: dé specialist in ontwerp, realisatie en onderhoud van datacenters. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Legrand. Minkels is een Nederlands bedrijf en levert producten op het gebied van serverruimte koeling, datacenterkoeling, connectiviteit en monitoring van datacenters.

Onze samenwerking met Minkels

Samen met Minkels ontwerpen en bouwen we gloednieuwe en uiterst energie-efficiënte datacenters. Zo hebben we onder andere in samenwerking met Minkels het datacenter Serverius ontworpen en gerealiseerd. Ook zorgen we bij bestaande datacenters voor drastische energiebesparingen. Bekijk bijvoorbeeld de case Tele2.

Bedrijfsprofiel Minkels

Onderdeel van: Legrand
Werknemers Minkels Nederland: 35 werknemers
Jaarlijkse omzet wereldwijd: 4,8 miljard euro
Actief in: 180 landen

 

Server- en datacenterkoeling

Minkels biedt schaalbare, energiezuinige en flexibele koelingsoplossingen voor grote en kleine datacenters. Naast de bouw van nieuwe datacenters werken we ook samen om bestaande datacenters energiezuiniger te maken. Minkels heeft een productportfolio van actieve en passieve koelingssystemen, waarbij schaalbaarheid essentieel is. De producten zijn geschikt voor ‘mass customisation’: de koelingssystemen zijn opgebouwd uit bouwstenen die eenvoudig te combineren en te integreren zijn, zodat we altijd een passende oplossing vinden voor uw koelingsvraagstuk.

Neem contact op

Onze adviseurs komen graag bij u langs om u meer informatie te geven over onze energie-efficiënte oplossingen. Neem contact op met T&S Klimaattechniek:

 

Bel direct: 0348 422 952 Vraag adviesgesprek aan