Onze leveranciers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met een aantal gespecialiseerde leveranciers. Op deze manier blijven wij onze diensten verbeteren, zodat wij u altijd de beste klimaatoplossing aan kunnen bieden.

 

Schneider Electric

Schneider Electric is een wereldwijde specialist in energiebeheerssystemen. Schneider Electric biedt geïntegreerde oplossingen om energie efficiënt, productief, betrouwbaar en veilig te maken. Ze zijn onder andere actief in de sectoren energie, infra, industrie, machinebouw, datacenters en netwerken. Producten van Schneider Electric zijn onder andere koelsystemen, energiemonitoringsoftware en energiemanagementsystemen. 

 

DencoHappel

DencoHappel is onze partner in luchtbehandeling en levert centrale en decentrale luchtbehandelingsoplossingen, die gericht zijn op een optimaal binnenklimaat. DencoHappel is een specialist in het filteren, verwarmen, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van lucht. Al meer dan 100 jaar zijn zij toonaangevend op het gebied van luchtbehandeling. Deze partner levert aan onder andere ziekenhuizen, musea, zwembaden en datacenters. Naast innovatieve luchtbehandelingskasten bieden zij ook complete klimaatbeheersingssystemen. 

 

Minkels

T&S Klimaattechniek werkt samen met Minkels, wereldwijd leverancier van energiezuinige datacenters en serverruimte-oplossingen. Minkels is actief op het gebied van koeling, behuizing, monitoring en stroomverdeling bij datacenters voor MKB-bedrijven, overheidsorganisaties en commerciële datacenters. Minkels levert serverkasten, patchkasten en andere behuizingen om co-locaties in te richten.