Schneider Electric


Schneider Electric is een internationaal technologiebedrijf en onze partner op het gebied van bouw en beheer van datacenters. Als voorloper op het gebied van duurzaam energiemanagement richt Schneider Electric zich op het veilig, betrouwbaar en efficiënt inzetten van energie. Naast geavanceerde IT-systemen voor datacenters biedt Schneider Electric fysieke infrastructuuroplossingen. Het resultaat: een flexibele en schaalbare datacenterarchitectuur met een hoge energie-efficiëntie.

Samenwerking met Schneider Electric

Wij werken samen met Schneider Electric op het gebied van ontwerp, bouw en realisatie van datacenters. Door onze ervaring in het duurzaam conditioneren van datacenters te combineren met de innovatieve energiebeheersystemen van Schneider Electric, zijn we in staat om het datacenter van de toekomst te realiseren.

 

Case: Tele2

T&S Klimaattechniek heeft in samenwerking met Schneider Electric onder andere het grootste datacenter van Tele2 onder handen genomen. Door energiezuinige apparatuur en het gebruik van vrije koeling hebben we een energiebesparing van 20% gerealiseerd. Het geavanceerde monitoringsysteem biedt Tele2 de mogelijkheid om proactief in te spelen op uitbreidingen, mogelijke problemen en overcapaciteit.

 

Schneider Electric heeft in samenwerking met T&S Klimaattechniek een drastische verlaging gerealiseerd in het energiegebruik van het grootste datacenter van Tele2.

 

 

Bedrijfsprofiel Schneider Electric

Schneider Electric werkt vanuit het motto ‘Life is on’: technologie is er altijd, overal en voor iedereen. Het bedrijf ontwikkelt geïntegreerde energiebeheerssystemen en ‘connected’ technologieën om processen en energie op een duurzame, veilige en betrouwbare manier te beheren. Investeren in de toekomst is voor Schneider Electric van groot belang: daarom investeren ze veel in onderzoek. Met veel passie en toewijding werkt Schneider Electric aan het in stand houden van duurzame ontwikkeling en innovatie

  • In 2015 bedroeg de omzet ruim 27 miljard euro
  • 160.000 werknemers zijn werkzaam bij Schneider Electric wereldwijd
  • Schneider Electric is actief in 100 landen
  • Het bedrijf bestaat al ruim 170 jaar

 

 

Energie-efficiënte oplossingen

We realiseren in samenwerking met Schneider Electric een drastische energieverlaging door zuinige datacenterkoeling en duurzame energiebeheersystemen. We zijn uw partner op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van:

  • Serverruimtes
  • Colocaties
  • Datacenters
  • Netwerkkasten

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat Schneider Electric en T&S Klimaattechniek voor u kunnen betekenen? Neem contact op:

 

Bel direct: 0348 422 952 Vraag adviesgesprek aan

Schneider Electric