24 uurs storingsdienst


T&S klimaattechniek servicedesk: storingsdienst 24 uur per dag.

U moet kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van uw installaties. Daarom staat T&S klimaattechniek dag en nacht voor u klaar. Dreigt de beschikbaarheid of continuïteit weg te vallen door een storing, dan kunt u onze storingsdienst direct bereiken om uw storing te melden. Wij verhelpen de storing vervolgens zo snel mogelijk.

Onze Servicedesk is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt dus op ons rekenen als u ons nodig heeft. Via één centraal storingsnummer komt u snel in contact met onze servicedesk. We registreren uw melding centraal, zodat deze voor alle medewerkers van T&S klimaattechniek inzichtelijk is. Zo kunnen de juiste specialisten er direct mee aan de slag. Bovendien maken we een rapportage vanaf uw melding tot en met de oplossing. Via de login knop rechtsboven kunt u direct bij onze werkbonnen waarop de werkzaamheden aan uw installatie staat beschreven. Zo heeft u volledig inzicht in de activiteiten aan uw installatie en in de kosten.

Uw melding direct bij de juiste medewerker(s)

Belt u met onze Servicedesk, dan wordt uw melding direct aan de juiste medewerker(s) doorgegeven:

Overdag is dat vaak de planningsafdeling. Zij kennen uw situatie en bekijken welke medewerker beschikbaar is om u te helpen.
‘s Nachts komt u direct in contact met de monteur in dienst.

Storingsdienst